Integer
Hart
en 
Hand
Home.Profiel.Massage en Tarieven.Maria Treben producten.Sabai olie.Nieuws.Contact.

Massage en coaching

Integer Hart en Hand © Alle rechten voorbehouden  Privacybeleid  | Ontwerp 2013 I H en H / AKN  

KvK: 57635358             BTW: NL157399692B01                  

Intuïtieve massage

 

Massage

 

Een klassieke massage bestaat uit strijk-, kneed- en lichte knijp- en klopbewegingen. Die zorgen voor goede doorbloeding en stimulering van de spiergroepen. De massage werkt ontspannend en is goed voor het soepel maken van de spiergroepen en gewrichten. Tevens worden tijdens en na een massage afvalstoffen afgevoerd. Een massage zorgt ook dat je weer bewust wordt van je lijf. Je lijf is de opslag van alle gebeurtenissen en daarbij behorende emoties. Als je bewust wordt van je lijf dan kun je ook beter gaan “luisteren” wat je lichaam te vertellen heeft.

Ik werk bij alle massages en energetische behandelingen intuïtief en dat wil zeggen; ik laat me leiden door de energie die uitgestraald en opgevangen wordt, waardoor er meestal een mengeling van verschillende vormen van massage ontstaat.

Alle zintuigen worden geprikkeld door een combinatie van aroma, sfeerlicht, geluid, warmte, drinken en aanraking. Dit noem ik communicatie op alle vlakken.

 

 

Er kan gekozen worden voor een massage van ongeveer 1 uur of een uitgebreide massage van ongeveer 1,5 uur. Er kan ook gekozen worden voor een gedeeltelijke massage van ongeveer 30 minuten; bijvoorbeeld rug, schouders en nek.

Soms kan een gedeeltelijke massage een gewenning zijn voor mensen die nog nooit een massage gehad hebben. Het wekt dan een vertrouwen op om door een ander aangeraakt te worden en dan kan er ook meer energetisch en ontspannen gemasseerd worden.

De massages die ik geef zijn: * Intuïtieve massage

                                   * Hand(reflex)massage

Kinderen en jongeren onder de 18 jaar kunnen ook een massage ondergaan, alleen in bijzijn van een van de ouders/verzorgers.

Zie ook huisregels en adviezen.