Integer
Hart
en 
Hand
Home.Profiel.Massage en Tarieven.Maria Treben producten.Sabai olie.Nieuws.Contact.

Massage en coaching

Integer Hart en Hand © Alle rechten voorbehouden  Privacybeleid  | Ontwerp 2013 I H en H / AKN  

KvK: 57635358             BTW: NL157399692B01                  

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van natuurlijke massage olie, waaraan etherische olie is toegevoegd. De etherische oliën worden direct in de huid opgenomen en kunnen zo afdoende hun werk doen. Ik masseer hoofdzakelijk met Sabai olie (klik hier voor meer informatie)

 

 

Intuïtieve massage

 

Wat ik doe is eigenlijk een energetische ontspanningsmassage en dit is veel meer dan alleen het strijken en kneden. Het is een samenspel van geven en ontvangen. Deze massage dient het doel om ontspannend en helend te werken. Vaak gaat het om de intense aanraking, waarvan een diepgaande werking uitgaat.

Beiden kunnen zoveel voor mensen betekenen, dat emoties vrij kunnen komen in vele vormen, zonder dat men zich daarbij hoeft bloot te geven in diepgaande gesprekken. Zo kan het zijn, dat iemand intense warmte of koude ervaart. Er kan een intens gevoel van rust over iemand heen komen. Door dit alles worden vele spanningen opgelost, zodat men zich weer fit en energiek gaat voelen.

Het omgekeerde kan zich ook voordoen; er kan een weldadige vermoeidheid optreden waaraan men zich dient over te geven; wil men echt resultaat van de massage hebben.

Iemand die passief is kan door een massage de blokkades laten opheffen, waardoor de energie weer vrij kan stromen en zich dus energieker gaat voelen.

De massage kan ook worden uitgevoerd op gedeelten van het lichaam. Dit kan soms nodig zijn bij nek/schouder en rugklachten of bij knie- en/of elleboog klachten.

                         

Vooraf aan de massage is er een kort gesprek over de bijzonderheden en/of klachten die er zijn.

Zie voor verdere informatie Huisregels en adviezen en Disclaimer